Профил на компанията

SARTEN BG

САРТЕН БЪЛГАРИЯ ООД е основано през 1999 г. Развива се  динамично като предприятие с утвърдени традиции в производството на леки опаковки от метал за хранителни и промишлени цели.

САРТЕН БЪЛГАРИЯ е водещ български производител на лек метален амбалаж – метални кутии,  основно за хранително-вкусовата и химическата промишленост.

Производството на метални опаковки във фабриката в гр. Плевен започва през 2002 г.  след  пълно обновяване на машините и съоръженията, с  цел разширяване на продуктовата гама и навлизане на европейскитe пазари. Изграден е цялостен технологичен цикъл за производство на метален амбалаж във фабриката с цел превръщането на Сартен България в регионален фактор в този сектор.

Компанията ни използва автоматизираната ERP система на Microsoft за постигане на възможно най-прецизно планиране на материалните запаси и оптимизиране на складовите наличности. Важна част от социално-отговорната корпоративна политика на Сартен  е грижата за  околната среда и въвеждането на добри производствени практики за непрестанно подобряване на дейността.

 

Информация за контакт

САРТЕН БЪЛГАРИЯ ООД


Адрес: гр.ПЛЕВЕН,пк. 5800, ул."Вит" №1

Тел: +359 64 80 46 00
Факс: +359 64 80 46 05

 email: sarten@sarten.bg


Вижте по-голяма карта